Ψάχνεται ο Σβάμπ-Έπαιξε στα ρεπορτάζ κυπριακών ομάδων, τον θέλουν στην Αυστρία

Δεν πέρασε παρά μόλις μία εβδομάδα από την ημέρα που τα ρεπορτάζ ήθελαν κυπριακές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον Στέφαν Σβαμπ, του ΠΑΟΚ και νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το όνομά του.  

Όπως αναφέρει το sdna.gr, τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σβαμπ παρακολουθούν οι συμπατριώτες του, επισημαίνοντας πως ο Αυστριακός επιθυμεί να παραμείνει... κάτοικος εξωτερικού.

«Μπορεί οι εξελίξεις που αφορούν τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών να έχουν τεθεί στην παρούσα φάση στην άκρη καθώς προέχει ο τελικός Κυπέλλου, ωστόσο, στην Αυστρία παρακολουθούν στενά όλα όσα αφορούν τον Στέφαν Σβαμπ καθώς βλέπουν με θετικό μάτι τον επαναπατρισμό του», σημειώνει το δημοσίευμα.

Τονίζει εξάλλου πως «η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετές «σειρήνες» στα αυτιά του έμπειρου χαφ προκειμένου να επιστρέψει στην Αυστρία, ωστόσο, ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό. Σαφώς τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους και κατόπιν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις».

Επισημαίνει εξάλλου ότι «ο Στέφαν Σβαμπ έχει δώσει προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς και αποφασίσουν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, τότε θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την Αυστρία. Κάτι που φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και από τα όσα ισχυρίστηκε ο Σβαμπ σε μέσο της πατρίδας του...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: