Ρίχνει αυλαία στο πρωτάθλημα με το μυαλό καρφωμένο στο Κύπελλο η Ομόνοια

Αναβρασμός και ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις της Ομόνοιας, ενόψει του μεγάλου τελικού Κυπέλλου Coca-Cola της 25ης Μαΐου κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Οι πράσινοι, μετά και την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, αδημονούν για την κατάκτηση του Κυπέλλου τη φετινή σεζόν, ώστε να ολοκληρώσουν την ποδοσφαιρική χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο, βάζοντας ακόμη ένα τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη τους. 

Άπαντες στις τάξεις των πρασίνων αναμένουν να σηκώσουν το Κύπελλο το βράδυ της Τετάρτης, καθώς θέλουν να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται και στα ευρωπαϊκά σαλόνια, διεκδικώντας εισιτήριο πρόκρισης σε ομίλους, έχοντας φυσικά μεγάλα οικονομικά έσοδα. 

Ως εκ τούτου, όλα τα παραπάνω οι πράσινοι οφείλουν να τα αφήσουν στην άκρη για μερικές ώρες, αφού απόψε πραγματοποιούν στο ΓΣΠ, το τελευταίο τους παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο απολογισμός των πρασίνων μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος είναι δεκατέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και δέκα ήττες με 43 τέρματα υπέρ και 37 τέρματα κατά, έχοντας 49 βαθμούς, φιγουράροντας στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να υπάρξει στο αποψινό παιχνίδι στο στάδιο της πρωτεύουσας, οι πράσινοι παραμένουν στην πρώτη θέση, καθώς η διαφορά από τη δεύτερη θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ είναι πέντε βαθμοί. 

Όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, αναμένεται ότι θα αφήσει στο οπλοστάσιο του τις βασικές μονάδες ενόψει και του κρίσιμου τελικού Κυπέλλου, ενώ νεαροί θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής και να αποδείξουν την ίδια ώρα στον τεχνικό τους ότι αξίζουν να παίρνουν φανέλα βασικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, αναμένεται να καταφθάσει στο νησί μας τις επόμενες ημέρες με την οικογένειά του ενόψει του μεγάλου τελικού κυπέλλου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αμερική. 

Οι ορισμοί της αναμέτρησης Ομόνοια-Ολυμπιακός:

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης