Κέρδισε η ΑΕΛ τη Δόξα-Ισοπαλία στο ΓΣΠ για Ολυμπιακό και Εθνικό

Mε νίκη της ΑΕΛ απέναντι στη Δόξα και ισοπαλία ανάμεσα σε Εθνικό και Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος και προτελευταία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ επικράτησε της Δόξας με 3-1 στο Τσίρειο στάδιο. Στο 8ο λεπτό σκόραρε ο Μιλιτσεάνου από την άσπρη βούλα για το 1-0, έπειτα από χέρι που έκανε ο Καραμανώλης στην περιοχή της ομάδας του.

Η Δόξα ισοφάρισε με τον Μπένι στο 21, ενώ ο Τεσέιρα έγραψε το 2-1 για την ΑΕΛ δέκα λεπτά αργότερα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89', από τον νεαρό Ανδρέου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εθνικός προηγήθηκε στο 42', με γκολ του Μάριου Ηλία, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Χριστοδούλου στο 77' για το τελικό 1-1.

Η ταυτότητα του αγώνα Δόξα-ΑΕΛ

ΑΕΛ: Μέγερι, Φραντζής (82′ Αντωνίου), Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς, Ζντρασκόφσκι, Τσέποβιτς, Έουλερ (60′ Σωτηρίου), Παπαφώτης, Μαζάν, Μιλιντσεάνου (60′ Μπαλντέ), Μαρόσα (82′ Μαρόσα).

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Ασαμόα (46′ Φασουλιώτης), Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι (71′ Σάιθ), Στυλιανού, Καραμανώλης, Εμπραλίτζε (71′ Ντρόλε), Μέσκα (46′ Τιντζανί), Σαντίκ (82′ Σάσι).

Η ταυτότητα του αγώνα Ολυμπιακός-Εθνικός

Ολυμπιακός: Κόβατς, Φώτη (46′ Νάνι), Μποβέδα, Ανδρονίκου(46′ Σάλι), Χριστοδούλου, Ευτυχίδης (60′ Πεχλιβάνης), Σάββα (46′ Σαμπίνια), Κονφέ, Ντιαγνιέ, Κυριάκου, Χαραλάμπους (60′ Τιάγκο)

Εθνικός: Χριστοδούλου, Άδωνη, Ηλία Κ., Άμπραχαμ (69′ Μάζουρεκ), Ντόλεζαλ, Ηλία Μ. (69′ Κουμής), Ιωάννου, Κυπριανού (83′ Γκόρουπετς), Βοϊτκόφσκι (58′ Ελουντού), Ταρασόβς (58′ Περατικός), Ντούρις.