Έσκασε το μπαμ με Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πριν μια μέρα, ο Γάλλος σταρ είπε πως «θα μάθετε για το μέλλον μου πολύ γρήγορα». Δεν πέρασαν 24 ώρες και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο 23χρονος τα βρήκε σε όλα με την Ρεάλ και αποχωρεί ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε δώσει 180 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Μονακό. «Θα ανακοινώσω την απόφασή μου πριν πάω στην Εθνική ομάδα τον Ιούλιο» είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όμως μπορούμε πλέον να πούμε ότι μόνο το τυπικό λείπει, αφού ανακοινώσεις δεν υπάρχουν.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μια εβδομάδα, οι τελευταίες λεπτομέρειες απέμεναν για να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το deal είχε κολλήσει λόγω του ότι ο Μπαπέ δεν ήθελε να παραχωρήσει στους Blancos το 50% των δικαιωμάτων της εικόνας του [image rights], όμως το τέλος είναι καλό για τους οπαδούς της Ρεάλ.

 

Ο 23χρονος πολυσύνθετος επιθετικός θα βάλει στον λογαριασμό του 40 εκατ. ευρώ μόνο και μόνο επειδή επέλεξε την Ρεάλ για επόμενο προορισμό και θα έχει στο club της ισπανικής πρωτεύουσας ετήσιες απολαβές 40 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 30 θα είναι στάνταρ και τα 10 σε bonus. Συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027 θα υπογράψει ο διεθνής άσος που θα αποτελέσει ίσως τη μεγαλύτερη ελεύθερη μεταγραφή όλων των εποχών.

Από το 2017 μέχρι σήμερα, στα 5 αυτά χρόνια στο Parc des Princes, ο Μπαπέ πρόλαβε να γίνει ο 2ος σκόρερ στην ιστορία της PSG ξεπερνώντας τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και μένοντας πίσω μόνο από τον Εντινσον Καβάνι. Ο Μπαπέ πέτυχε 168 γκολ σε 216 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 2 League Cup, 2 Super Cup, ενώ το 2020 βοήθησε το club να παίξει στον μοναδικό τελικό Champions League της ιστορίας του.

Πηγή: sdna