Το μήνυμα της Γιολίτη για τον πρωταθλητή Απόλλωνα και η αφιέρωση στον πατέρα της

Σε ρυθμούς πρωταθλητή και η τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.   

Η τέως υπουργός, σε ανάρτηση της εξέφρασε την χαρά της για την περηφάνια της, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που σήκωσε το πρώτο τρόπαιο του Απόλλωνα, το 1966. Πρόκειται για τον Πανίκκο Γιολίτη, ο οποίος είχε σκοράρει το πρώτο τέρμα στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, παρόλο που αγωνιζόταν ως αριστερός χαφ, ενώ στον Απόλλωνα έπαιζε και ο μικρότερος αδελφός του, Χριστάκης. Επίσης, ο πατέρας της κ. Γιολίτη ήταν ο ιδρυτής της Ακαδημίας του Απόλλωνα. 

H Έμιλυ Γιολίτη αναδημοσίευσε ανάρτηση που έγραφε «Αφιερωμένο στον πατέρα σου. Στον Πανικκό Γιολίτη που σήκωσε πρώτος το πρώτο τρόπαιο. Ο Θεός να τον έχει καλά. Ο Απόλλωνας δεν είναι αγάπη, ούτε λατρεία. Είναι μια λέξη που δεν αποκαλύφθηκε ακόμα», με την πρώην υπουργό να απαντά «μεγάλη χαρά στο σπίτι μας, στη πόλη μας, μεγάλη συγκίνηση για τον πατέρα μου, χίλια μπράβο στην ομάδα και διοίκηση. Είμαστε περήφανοι! Συνεχίζουμε δυνατά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: