powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι στο Πήλιο

 

Στο μαγευτικό Πήλιο ταξίδεψαν η Δέσποινα Βανδή κι ο Βασίλης Μπισμπίκης για να γιορτάσουν το Πάσχα και να απολαύσουν τις διακοπές τους με Χαραλαμπόπουλο, Μπακοδήμου και Καβογιάννη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι δυο τους εδώ και καιρό μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους κι αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει πετύχει μαζί σε εξόδους τους. Για τη σημερινή ημέρα η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο κοινές φωτογραφίες με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και δείχνουν πιο χαρούμενοι από ποτέ. Την ανάρτηση ακολούθησαν ευχές της Δέσποινας Βανδή.

«Χρόνια πολλά με αγάπη και χαρές!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #friends #family #mylove #pilio» έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

 

 

 

Για το Πάσχα λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στο Πήλιο, καλεσμένοι στο εξοχικό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της συζύγου του Λίνας Πρίντζου.

Μαζί τους, ήταν ακόμα μερικοί καλοί τους φίλου, όπως η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη και ο Δημήτρη Γαλάνης.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο instagram της δείχνοντάς μας το πως πέρασαν και γράφοντας,

«Ευχαριστούμε Λινα και Βασίλη! Περάσαμε ένα υπέροχο Πάσχα στην αυλή σας με αγάπη και περίσσια χαρά!»

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;