powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα

 

Σε δίκη και συγκεκριμένα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για δημοσιοποίηση, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου (ροζ βίντεο).   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η παραπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφορά στη μία από τις δύο υποθέσεις διαρροής «ροζ» βίντεο για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων (η δεύτερη εκκρεμεί στην ανάκριση) και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, κρίνοντας ότι η πράξη τελέστηκε με σκοπό τη βλάβη.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε. 

Στο μεταξύ, όμως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή το «Πρωινό», φαίνεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής για την Αλόννησο. Εκεί σκοπεύει να περάσει τις ημέρες του Πάσχα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

;