powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έγκυος η Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα διανύει και επίσημα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού YOU, η ηθοποιός διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι 5,5 μηνών έγκυος.

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες, είχε δηλώσει αποκλειστικά στο People περί μητρότητας:  «Εγώ, στα 40 μου πλέον, είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι θετικά το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού. Η συγκεκριμένη επιθυμία μου έχει προκύψει εδώ και λίγους μήνες».

Τα ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρουν πως περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον αγαπημένο της γυμναστή-φυσιοθεραπευτή, Μιχάλη Χατζαντωνά. Στην πρόσφατη έξοδό της μάλιστα, απαθανατίστηκε από τους δημοσιογράφους και όπως είναι εμφανές, η κοιλίτσα της έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, «Spectre».
 
<
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;