Μόλις και γλύτωσε το στραβοπάτημα στο σπίτι του, αλλά και πάλι δεν είναι happy…

Είναι από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, που καμία ομάδα μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να υπολογίσει τη δυναμικότητα του. Ο Άρης, για ακόμη ένα παιχνίδι απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ μέχρι τα τελευταία λεπτά, ήλπιζε ακόμη και για τη νίκη. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ, μπορεί να κατάφερε να γλυτώσει το στραβοπάτημα στο τέλος του αγώνα με το χρυσό γκολ στο 96', ωστόσο και πάλι δεν είναι ικανοποιημένος...

Είναι ηλίου φαεινότερο και μέσα από τον στατιστικό πίνακα, πώς εάν μια ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι, ήταν ο ΑΠΟΕΛ. Οι 15 τελικές με 10 στον στόχο, έναντι των 7 τελικών με 4 στον στόχο του Άρη, καταδεικνύουν και τη γενική εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι γαλαζοκίτρινοι είχαν τον πλήρη έλεγχο της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με 62% έναντι 38% κατοχή. 

Άλλωστε, μόνο τυχαίες δεν ήταν και οι ατάκες του τεχνικού της ομάδας Σωφρόνη Αυγουστή, με το πέρας της αναμέτρησης, ο οποίος εμφανώς προβληματισμένος, τόνισε, «να πω ότι δεν κάναμε τελικές προσπάθειες ή δεν είχαμε φαντασία στο παιχνίδι μας, είχαμε. Αυτό που μας έλειπε ήταν το εύκολο γκολ. Αν ισοφαρίζαμε πιο νωρίς τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο. Αν σκοράραμε πρώτοι το σκηνικό θα ήταν διαφορετικό. Δώσαμε δικαιώματα, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Θα κυνηγούσα δεύτερο, τρίτο και τέταρτο γκολ αν η ομάδα μου ήταν μπροστά στο σκορ».

Οι γαλαζοκίτρινοι, διψούσαν όσο ποτέ άλλοτε γι' αυτή τη νίκη στο ΓΣΠ απέναντι στον Άρη, καθώς ήταν η μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Ως εκ τούτου, με το πέρας του αγώνα, η ισοπαλία ίσως να μπορούσε να θεωρηθεί και καλό αποτέλεσμα, καθώς ο ΑΠΟΕΛ λυτρώθηκε στο 96' και με αυτό τον τρόπο διατήρησε το αήττητό του για ενδέκατο διαδοχικό παιχνίδι και έτσι πήγε στους 24 βαθμούς, συγκατοικώντας με την Ομόνοια. 

Η μπάλα, βρίσκεται ακόμη στα πόδια της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή και εάν καταφέρουν στα εναπομείναντα παιχνίδια να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα, τότε θα διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στην εξάδα. Επόμενος αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων είναι η Δόξα την ερχόμενη Κυριακή στο Στάδιο της πρωτεύουσας, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.