Μήνυμα με υπονοούμενα από Σωφρόνη-«Δώσαμε δικαιώματα, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»

Απογοητευμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Άρη, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος την ίδια ώρα μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του. 

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά αυτός είναι ο δρόμος. Είναι μάγκες οι παίκτες μου γιατί μέσασε εφτά μέρες είχαν τρία παιχνίδια και μέχρι το τέλος προσπάθησαν, έτρεξαν. Δείξαμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν. Κάναμε αρκετές τελικές, ξεκάθαρες, και θα ήταν κρίμα αν δεν παίρναμε σήμερα κάτι. Έστω στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό, αν και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλουμε αποτελεσματικότητα στο τελευταίο κομμάτι. Το λέω ξανά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έγινε μεγάλη προσπάθεια».

Για το πώς διορθώνεται η αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είπε, «αυτό το πρόβλημα διορθώνεται όταν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Με την Ομόνοια και την Άχνα μπήκε και είχαμε εύκολο απόγευμα. Σήμερα, όχι. Έγινε προσπάθεια σήμερα, είχε και διακοπές το παιχνίδι και δεν μας άφησε να πάρουμε ρυθμό».

Δυσκολεύεται ο ΑΠΟΕΛ σε κλειστές άμυνες; «Να πω ότι δεν κάναμε τελικές προσπάθειες ή δεν είχαμε φαντασία στο παιχνίδι μας, είχαμε. Αυτό που μας έλειπε ήταν το εύκολο γκολ. Αν ισοφαρίζαμε πιο νωρίς τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο. Αν σκοράραμε πρώτοι το σκηνικό θα ήταν διαφορετικό. Δώσαμε δικαιώματα, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Θα κυνηγούσα δεύτερο, τρίτο και τέταρτο γκολ αν η ομάδα μου ήταν μπροστά στο σκορ».