Η απάντηση του Λιάσου για τις... κοκορομαχίες με Σωφρόνη και την ένταση στο ΓΣΠ

Πλήρως ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, αλλά την ίδια ώρα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ, έμεινε ο τεχνικός του Άρη, Λιάσος Λουκά. 

Κληθείς να σχολιάσει την ένταση που υπήρχε στους πάγκους αλλά και τις... κοκορομαχίες με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας, δήλωσε ότι, «είναι δεδομένο σε ένα ντέρμπι να θέλουν να κερδίσουν και οι δυο ομάδες, να υπάρχει ένταση και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και αυτά ανάμεσα στους δυο πάγκους». 

Γενικότερα, ο Λιάσος Λούκα είπε ότι, «ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, μέσα από την προετοιμασία και covid. Στεναχωριέμαι γιατί στην τελευταία φάση κατάφερε το ΑΠΟΕΛ να σκοράρει. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, χάσαμε τις κλασσικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ. Έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις οι παίκτες μου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως τον ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης θα συνεχίσει την πορεία του, θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, αν και λίγος, αψήφησε το κρύο και ήρθε. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα για εμάς».