Οι Γκανέζοι βλέπουν μάχη ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα και... όχι μόνο για Σαρφό

Στην προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κίνγκσλεϊ Σαρφό, από άλλες κυπριακές ομάδες, κάνει λόγο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Γκάνας.

«Οι κυπριακές γίγαντες ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και Απόλλων Λεμεσού σε διελκυστίνδα για τον μέσο της Γκάνας Κίνγκσλεϊ Σάρφο», αναφέρει ο τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος.

Παράλληλα, πέραν το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, της Ανόρθωσης και της Πάφου. «Ο Σαρφό έχει αναδειχθεί ως κορυφαίος μεταγραφικός στόχος για κορυφαίους συλλόγους στην Κύπρο».

Σημειώνεται επίσης πως «αν και η ΑΕΚ Λάρνακας, η Πάφος FC και η Ανόρθωση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην αστέρα της Μάλμε, είναι οι ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και Απόλλων Λεμεσού που έχουν εντείνει τις διαπραγματεύσεις τους για να πάρουν την υπογραφή του Γκανέζου διεθνούς.

Ο Κίνγκσλεϊ Σάρφο ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού αυτή τη σεζόν, παίζοντας και τα δεκαέξι παιχνίδια στην κορυφαία κατηγορία αυτή τη σεζόν. Έχει συμμετάσχει και σε έναν αγώνα κυπέλλου».