Το μπάσιμο του Πόποβιτς, η υπεροπλία και τα οκτώ κρίσιμα ραντεβού

Ένα ένα τραβά τους άσους απ’ το μανίκι του ο Τιμούρ Κετσπάγια τη φετινή χρονιά, αφού μπορεί ο Ουάρντα να είναι το φανερό του χαρτί στο τραπέζι για την διεκδίκηση του τίτλου, καθότι είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας, ωστόσο σε κάθε αγώνα εμφανίζει από την φαρέτρα του ένα καινούργιο όπλο.

Ο τελευταίος άσος που τράβηξε από το μανίκι ο Γεωργιανός τεχνικός, ακούει στο όνομα Ντένις Πόποβιτς, ο οποίος υπέγραψε την τεράστια νίκη της ομάδας της Αμμοχώστου απέναντι στην Πάφος Fc για το κύπελλο.

Για αρκετούς μήνες ο Πόποβιτς ήταν χαμένος μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ωστόσο απέναντι στην Πάφο έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, στην οκτάδα του κυπέλλου.

Η εμφάνιση του Πόποβιτς έρχεται να προστεθεί σε εμφανίσεις άλλων ποδοσφαιριστών της ομάδας που κατά διαστήματα είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και κατάφεραν να χαρίσουν βαθμούς στην Ανόρθωση.

Σίγουρα, το ρόστερ που έκτισε το καλοκαίρι ο Τιμούρ Κετσπάγια, δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλο βάθος. Ωστόσο, χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να πετύχει η Ανόρθωση τους στόχους της, στο τέλος της χρονιάς, αφού ο δρόμος είναι ιδιαίτερα μακρύς και δύσκολος.

Στις δέκα μέρες που απέμειναν τον Ιανουάριο, αλλά και ολόκληρο τον Φεβρουάριο, η Ανόρθωση έχει να δώσει σπουδαία παιχνίδια, για να πετύχει τον πρώτο της στόχο, που είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα και μέσα από τα πλέι οφ να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Για να γίνουν όλα αυτά, η Ανόρθωση έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις ΑΕΚ, Ομόνοια, Πάφο (Κύπελλο), Πάφο (Πρωτάθλημα), Άρη, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

Πρόκειται για παιχνίδια απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας, την ίδια ώρα που αντίπαλοι της Ανόρθωσης θα έχουν να δώσουν πιο βατά παιχνίδια και σίγουρα καθιστούν το έργο της ομάδας του Κετσπάγια ιδιαίτερα δύσκολο.

Πάντως, η Ανόρθωση δείχνει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους της εάν παρουσιαστεί όπως πρέπει στους αγώνες που έχει να δώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο