Απάντησε για τα μεταγραφικά ο Μπεργκ-«Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε επιθετικό»

Πλήρως ικανοποιημένος από το ιδανικό αποτέλεσμα έμεινε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος σχολίασε επίσης και τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του. 

«Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε επιθετικό, το είπαμε εδώ και μερικές εβδομάδες. Δουλεύαμε πολύ καιρό για να βρούμε παίκτη καλύτερο ή διαφορετικό από αυτούς που έχουμε, εντός μπάτζετ. Οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι τον Γενάρη, οι διαθέσιμοι παίκτες πιθανώς να μην έπαιζαν με τις ομάδες τους ή θέλουν να φύγουν για άλλους λόγους. Τον Γενάρη το να βρεις παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν δεν είναι εύκολο. Μιλάμε με κάποιους και εξετάζουμε εναλλακτικές. Είμαστε πιο κοντά απ’ ότι την περασμένη εβδομάδα αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο.

Έχουμε καλή και πετυχημένη ομάδα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας, αλλά μπορούμε ακόμα να διεκδικήσουμε τα πάντα. Το τελευταίο που θέλουμε είναι να φτάσουμε στην κατάσταση που ήμασταν όταν ήρθα εγώ ή όταν ήρθε ο Σίμος στην ομάδα, και έπρεπε να αποδεσμεύσουμε 6-7 παίκτες, που δεν ήταν ικανοί να βοηθήσουν. Προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία, να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Δεν έχει ουσία να φέρεις κάποιον που δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Είχαμε το ίδιο σκεπτικό το καλοκαίρι, όταν πρωτοήρθαμε και τον Γενάρη. Δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τη φιλοσοφία. Κάποιες φορές είναι ευκολότερο να βρεις τους παίκτες που ταιριάζουν από άλλες φορές. Το καλοκαίρι η περίοδος είναι καταλληλότερη».