Η ατάκα του Ράγκνικ για την επιστροφή Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε τη Δευτέρα (17/1) στις προπονήσεις, καθώς στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, ενώ βρισκόταν στην προετοιμασία με την εθνική Γαλλίας ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Καζακστάν και Φινλανδία.

Την ίδια στιγμή, ο Γάλλος διεθνής φαίνεται πως διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τους Κόκκινους Διαβόλους, με τις δύο πλευρές να μην έχουν καταλήξει σε συμφωνία ανανέωσης.

Παρόλα αυτά, κι ενώ όπως όλα δείχνουν ο 28χρονος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Ραλφ Ράνγκνικ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίζει να τον υπολογίζει ακόμα κι αν εκείνος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Μάλιστα, τόνισε ότι έχει την ίδια φιλοδοξία με τον Πογκμπά.

"Δεν είναι θέμα εάν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο που λήγει. Το ερώτημα είναι, κατά πόσο θέλει ακόμη να είναι μέλος αυτής της ομάδας και κατά πόσο, αισθάνεται ακόμη συναισθηματικά και σωματικά μέλος της ομάδας. Και όσο συμβαίνει αυτό, γιατί να μην παίξει; Ακόμα κι αν είναι μόνο για να ανεβάσει τις μετοχές του και να διεκδικήσει ένα νέο συμβόλαιο αλλού, εννοώ, θα έχει μεγάλο κίνητρο.

Παρεμπιπτόντως, το συμβόλαιό μου ως προπονητής λήγει επίσης το καλοκαίρι. Έχουμε λοιπόν τον ίδιο στόχο, έχουμε την ίδια φιλοδοξία να είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε τους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός κόουτς.

Πηγή: sport24.gr