Αυτούς ακολουθεί στα social media ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε με την σειρά του στο πρότζεκτ του Eurosport «My Social Network».

Μετά την Σάκκαρη και το Νο4 του κόσμου στους άνδρες μπήκε στην διαδικασία να εξηγήσει γιατί ακολουθεί ορισμένους λογαριασμούς στο Instagram.

Μεταξύ άλλων ανέφερε την πρώην τενίστρια Μαίρη Πιρς, την Σακίρα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Σεμπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, τον Μαξ Φερστάπεν, αλλά και την WWF και το Comedy Central. Για την Σακίρα μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι από τις αγαπημένες του τραγουδίστριες.

«Είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, αγαπώ τη μουσική της από την πρώτη στιγμή που άκουσα. Δεν μπορώ να χορέψω, αλλά θα ήθελα να τη συναντήσω μια μέρα. Αγαπημένο μου τραγούδι της είναι το Gypsy».

Για τον βραβευμένο με Οσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ανέφερε πως οι λόγοι που τον ακολουθεί πέρα από την δουλειά του, είναι και για την ευαισθησία του για το περιβάλλον.

«Τον ακολουθώ γιατί είναι πολύ ενεργός στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Έχει εμπλακεί πολύ με το θέμα τα τελευταία χρόνια. Θαυμάζω τη δουλειά του και τις προσπάθειές του» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ακολουθεί και την WWF. «Αγαπώ τα ζώα, λατρεύω να βοηθάω τα ζώα και ειδικά αυτά που απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος».

Ακόμη, ο Τσιτσιπάς εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Σεμπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, προσθέτοντας πως είναι και σύζυγος μίας εκ των αγαπημένων του τενιστριών όταν ήταν μικρός, της Ανα Ιβάνοβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr