«Βάφτισαν» Αμερικανό τον Τζιωνή κατά 86%-Τρίβει τα χέρια του ο Παπασταύρου (pic)

Βαλίτσες για Αμερική ετοιμάζει ο Μαρίνος Τζιωνής, καθώς, εκτός απρόοπτου, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

Ο νεαρός άσος των πρασίνων αν και δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, αφού δεν είχε τις ανάλογες ευκαιρίες από τον Χένινγκ Μπεργκ, κατάφερε να αναγκάσει την ομάδα του MLS να ψαχτεί στην Κύπρο για ενίσχυση.

Ο Τζιωνής πρωταγωνίστησε αρκετές φορές με το τριφύλλι στο στήθος και πλέον ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για την Αμερική.

Ο 20χρονος μέσος στην περσινή σεζόν, ήταν από τους πιο καθοριστικούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις σκόραρε καθοριστικά τέρματα για την ομάδα του.

Ομόνοια και Κάνσας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με την ομάδα της Λευκωσίας να ετοιμάζεται να βάλει στα ταμία της ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ και θα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό για τα κυπριακά δεδομένα, με τη διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. 

Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα transfermarket, γνωστή για τις αναφορές της για τις αξίες των ομάδων και των ποδοσφαιριστών, «βάφτισε» ήδη Αμερικανό τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Ομόνοιας, αναφέροντας ότι η μεταγραφή του είναι ολοκληρωμένη κατά 86%.

Με την ενδεχόμενη ολοκλήρωση του Τζιωνή, η Ομόνοια θα αποχαιρετήσει ένα δικό της παιδί, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η δουλειά που γίνεται στην διαχείριση των παιδιών της ομάδας είναι εξαιρετική.  

Τα τελευταία χρόνια στο Ηλίας Πούλλος δίνουν έμφαση στις ακαδημίες και περιμένουν πολλά από τα νεαρά παιδιά, τα οποία μέσα από τη σκληρή δουλειά ανταμείβονται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: