Η ήττα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στην Ομόνοια και τα... λεφτά του Τζιωνή

«Στα χρόνια που είμαι στην Κύπρο κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Δώσαμε δύο εύκολα γκολ, δεν έκανε άλλες μεγάλες φάσεις ο Απόλλων πέραν από μακριά σουτ. Εμείς είχαμε τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και άλλες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το γεγονός πως ηττηθήκαμε σήμερα είναι απογοητευτικό», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του με το πέρας της ήττας με τον Απόλλωνα, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις διαφάνηκε και το επίπεδο πλέον της ομάδας, εάν αναλογιστεί κανείς παλαιότερες εμφανίσεις, που καμία σχέση δεν είχαν με αυτή στο Τσίρειο Στάδιο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Ομόνοιας έχει αντιστραφεί από τα πέρσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει θυμός, αγανάκτηση και νεύρα, με τον προπονητή και τεχνικό επιτελείο να δέχονται τα περισσότερα πυρά στην ομάδα. 

Η έβδομή ήττα του τριφυλλιού, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και της υπομονής, καθώς στην 6η θέση που βρίσκεται με 24 βαθμούς, μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να υπάρχει... Οι διοικούντες της ομάδας, ψάχνουν ήδη τους τρόπους και τα λάθη που υπάρχουν στην ομάδα τους, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα και να επιστρέψει η ομάδα το συντομότερο δυνατό στις επιτυχίες. 

Την ίδια ώρα, όπως όλα δείχνουν ο Μαρίνος Τζιωνής, πρόκειται να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό και μάλιστα για την Αμερική, όπου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, όπως φαίνεται θα συνεχίσει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι στο MLS της ΗΠΑ. 

Ο νεαρός άσος των πρασίνων, πρόκειται να αφήσει πίσω του ένα σεβαστό ποσό στην Ομόνοια, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυπριακή ομάδα θα επωφεληθεί με ένα αξιοσέβαστο ποσό της τάξης των δυο εκατομμυρίων ευρώ, με ποσοστό μάλιστα μεταπώλησης στο 10%. 

Αναφορικά, με τις απολαβές του Μαρίνου Τζιωνή τώρα, αυτές πρόκειται να είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ, για τα τρία επόμενα χρόνια. Σημειώνεται ότι η Κάνσας Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, τερμάτισε στην τρίτη θέση του Western Conference του ΜLS.