BINTEO: Έστησε πάρτι ο Απόλλωνας και… έπαιζε με τα λάθη της άμυνας της Ομόνοιας

Ντέρμπι με έναν πρωταγωνιστή κατέληξε να είναι το παιχνίδι αναμεσά σε Απόλλωνα και Oμόνοια στο Tσίρειο Στάδιο, όπου η ομάδα της Λεμεσού επιβλήθηκε με 2-0 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Η Ομόνοια, χωρίς ψυχή και πάθος, έπεσε αμάχητη, ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας, έδειξε από την αρχή τα… δόντια του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος καλείται να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια της ομάδας και να βρει άμεσα τις λύσεις εάν θέλει να παραμείνει η ομάδα του εντός των στόχων της.

-Μπροστά στο σκορ βρέθηκε στο 26' ο Απόλλωνας, μετά από αμυντική αδράνεια των πρασίνων.

Συγκεκριμένα, ο Νταμπό τρύπησε από αριστερά στην άμυνα των πρασίνων και αφού έκανε το γύρισμα εντός περιοχής, η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Χούμποτσαν, για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. 

Δείτε το γκολ:

-Τα τραγικά αμυντικά λάθη της Ομόνοιας εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας στη συνέχεια, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματά του στο 63'. 

Συγκεκριμένα, ο Λέσιακς στην προσπάθειά του να πασάρει πίσω στον Φαμπιάνο, ο Γιάνγκα τσίμπησε την μπάλα και σε άδεια εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 

Ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, έγινε έξαλλος μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. 

Δείτε το γκολ:

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Απόλλων (Α.Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Χάμπος, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Σπόλιαριτς (69' Νόγιοκ), Ζράντι (82' Αλεσάμι), Ίλιεφ, Νταμπό (82' Αλμπάνης), Γιάνγκα. 

Ομόνοια (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κίκο, Χούμποτσαν (62' Παναγιώτου), Λανγκ, Λέζιακς, Μιξ, Γκόμεθ, Λοΐζου (75' Μποτεάκ), Τζιωνής, Κακουλλής (75' Ασάντε), Τσέποβιτς.