LIVE: Εκ νέου κεφάλι στο σκορ παίρνει η Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος

Σπουδαίο ντέρμπι πραγματοποιείται στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με την Ανόρθωση να φιλοξενεί την ΑΕΛ, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 

-Προβάδισμα στο σκορ κατάφερε να πάρει στο 29' του ντέρμπι η Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χουσμπάουερ, η μπάλα αφού κόντραρε σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. 

Μετά από ωραία σέντρα του Σάντος, ο Τσέποβιτς στο 60' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ανόρθωσης, για να κάνει το 1-1. 

Δείτε το γκολ:

Εκ νέου κεφάλι στο σκορ κατάφερε να πάρει στο 65' η Ανόρθωση, μετά την ισοφάριση που δέχθηκε από την ΑΕΛ, ωστόσο τα πλάνα της ανατράπηκαν από το VAR. 

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννου κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Ντέλετιτς, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR, διαφάνηκε ότι ο Κύπριος μέσος βρισκόταν για... χιλιοστά σε θέση οφσάιντ. 

Δείτε το γκολ:

Μπροστά στο σκορ βρέθηκε τελικά στο 81' η Ανόρθωση, με τον Λάζαρο να εκτελεί το κόρνερ και τον Αραγιούρι στη συνέχεια με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Αντωνιάδης, Κορέια, Χριστοφή, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Ουάρντα, Χουσμπάουερ, Νόβοτνι.

ΑΕΛ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Μαζάν, Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα, Σάντος, Ανδρέου, Μεντόγεβιτς, Ζντραφκόφσκι, Τόρες, Μαρόσα, Τσέποβιτς.