ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνικό πάρτι γενεθλίων στο Μιλγουόκι για τον Αντετοκούνμπο με συρτάκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του επιστρέφοντας στη σύνθεση των Μιλγουόκι Μπακς μετά από απουσία δύο αγώνων. Το πέρασμα ήταν κερδοφόρο καθώς και εορταστικό...

Ο Γιάννης ήταν καθοριστικός για την νίκη των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Καβαλίερς αφού σε 27 λεπτά σκόραρε 27 πόντους (6/16 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6/7 βολές, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ, 3 λάθη, 4 φάουλ).

Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως η διοίκηση της ομάδας επέλεξε να τον υποδεχθεί ξανά στο παρκέ όχι μόνο με τούρτα γενεθλίων αλλά και με... ελληνικό δρώμενο. Έτσι στο ημίχρονο του αγώνα το γήπεδο «σείστηκε» με ήχους από συρτάκι και χορό με παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές.

Μάλιστα οι Greek Nights έχουν καθιερωθεί πλέον στο ΝΒΑ, με τους Σέλτικς, τους Σίξερς, τους Ράπτορς και τους Νετς να είναι ομάδες που διοργανώνουν τέτοιες βραδιές όταν οι Μπακς του Greek Freak και του Θανάση επισκέπτονται τις πόλεις τους.

Η στιγμή που ο Γιάννης «διαλύει» την τούρτα του:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει δώρα στους μικρούς του θαυμαστές:

Νίκη των Μπακς

Αμφίρροπη η πρώτη περίοδος που τελείωσε ισόπαλη 24-24, οι Μπακς έδειξαν πιο δυνατοί στη δεύτερη περίοδο, πήραν καλές διαφορές, που όμως εξανεμίστηκαν για να κλείσει το ημίχρονο στο υπέρ τους 56-50.

Στο ξεκίνημα του β' μέρους οι Μπακς έφτασαν στο 66-52 και ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα των Καβαλίερς, που μείωσαν στους τέσσερις, όμως το Μιλγουόκι ανέκαμψε και έφτασε στο +10 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι Καβαλίερς μπήκαν στην τέταρτη περίοδο με σερί 9-0 και το σκορ στο 88-87, με οκτώ πόντους του Γιάννη το σκορ έγινε 96-89. Ο Χόλιντεϊ έβαλε σημαντικό τρίποντο για το 101-96 και τελικά οι Μπακς έφτασαν στη νίκη με 112-104.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-24, 56-50, 88-78, 112-104

Πηγή: Πρώτο Θέμα