«Η διοίκηση της Αλ Νασρ συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής με τον Μαρτίνς»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία που συνδέουν τον Πέδρο Μαρτίνς με την Αλ Νασρ. Σύμφωνα με φρέσκο κείμενο που αναρτήθηκε στην τοπική έκδοση του Goal οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών προχωρούν.

Συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες υποστηρίζουν ότι υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα το δημοσίευμα πηγαίνει πολλά βήματα παραπέρα, αναφέροντας πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις το επόμενο 24ωρο.

Πάντως, από την πλευρά των ερυθρόλευκων δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση για κάτι τέτοιο. Ούτε ασχολούνται προς το παρόν με δημοσιεύματα που στηρίζονται σε διαρροές. Η Αλ Νασρ είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Πέδρο Εμάνουελ.

Ο Μαρτίνς έχει με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο έως τον Ιούνιο. Σ' αυτό προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 4.000.000 ευρώ. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει απορρίψει τρεις προτάσεις από ομάδες από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία τα τελευταία 3,5 χρόνια που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Πηγή: spor24.gr