powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος! Έβλεπα την Βουλή μπροστά μου!»

 

H Νάνσυ Παραδεισανού έχει νιώσει άβολα σε συνέντευξη λόγω φλερτ από συνεντευξιαζόμενο «Ο cameraman ήθελε να επέμβει» «Μου είπε θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν είχαμε περάσει μαζί το Σαββατοκύριακο» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο εξομολογητήριο του #AfterDark βρέθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού και απάντησε στις ερωτήσεις που της υπέβαλε ο Θέμης Γεωργαντάς. Ανάμεσα σε αυτές ήταν κι αν έχει νιώσει άβολα σε συνέντευξη λόγω φλερτ του συνεντευξιαζόμενου.

«Πολλές φορές έχει τύχει. Δεν θα πω όνομα. Έτυχε μία φορά να μην είναι καθόλου κομψό, που ο cameraman ήθελε να επέμβει. Ήταν έτοιμος να παρέμβει. Τελείωσε η συνέντευξη και του λέω σας άρεσε; Όλα καλά; Έχετε κάποιο θέμα;» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.  

«Μου είχε πει ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν είχαμε περάσει μαζί το Σαββατοκύριακο» συμπλήρωσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η μεγαλύτερη κατινιά που έχεις κάνει σε μία σχέση, γιατί δεν πήγες στο Survivor, μετράει το μέγεθος, έχεις κάνει roleplay, ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχεις κάνει σεξ, είναι μεταξύ των ερωτήσεων που κλήθηκε να απαντήσει η Νάνσυ Παραδεισανού στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά.

Η Νάνσυ Παραδεισανού απάντησε στην ερώτηση ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ. «Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος»

Σε άλλο σημείο ανάφερε: «Έχει περάσει από το μυαλό μου να προτείνω σε κάποιο φίλο μου, που δεν τον βλέπω ερωτικά, να κάνουμε παιδί», δήλωσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

;