Βαρύς ο πέλεκυς του Αθλητικού Δικαστή στον ΑΠΟΕΛ Κ19 για τα σοβαρά επεισόδια

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή Ιωάννη Χριστοδούλου κατά του GOMES NETO DIOGO HENRIGUE, ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου που αποβλήθηκε γιατί έβρισε τον διαιτητή και ακολούθως κλώτσησε την καρέκλα του γυμνασίαρχου του αγώνα και είχε λεκτική αντιπαράθεση με φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας 2014 – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Γιώργου Α. Γεωργίου κατά του Ανδρέα Χριστοφίδη Δράκου, ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άσσιας που αποβλήθηκε γιατί διαμαρτυρόταν έντονα με ειρωνικά σχόλια στον διαιτητή και μετά πρόσβαλε όλη την διαιτητική ομάδα στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Γ’ Κατηγορίας  ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας – ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου/20.11.2021 (8η αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Β. Αργυρού κατά του Έκτωρα Γιαννακού, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Λατσιών που αποβλήθηκε γιατί έκανε σοβαρό ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 Α’ Φάση ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Λατσιών – GALAXY ACADEMY /21.11.2021 (8η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Αποστόλου κατά του Κωνσταντίνου Στασή, ποδοσφαιριστή της ΑΓΙΑΣ Νάπας που αποβλήθηκε γιατί κλώτσησε με βίαιο τρόπο αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων Κ-16  Α’  Φάση ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC  λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA  A’ Φάση ΠΑΦΟΣ FC – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /20.11.2021 (10η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Εθνικού Άχνας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΠΑΦΟΣ FC – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /20.11.2021 (10η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Ματθαίου Πιππία βοηθού προπονητή της Δόξας Κατωκοπιάς για αντιαθλητική συμπεριφορά στο 30ο λεπτό του αγώνα προς τον διαιτητή του αγώνα (τον έθιξε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΕΛ Λεμεσού/21.11.2021 (10η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/22.11.2021 (10η αγωνιστική).

*Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων πριν την έναρξη και στο τέλος του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφερε κονκάρδα που εκδόθηκε για τον χώρο από την ΚΟΠ), κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΠΑΕΕΚ γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/22.11.2021 (10η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/22.11.2021 (10η αγωνιστική).

*Για μεταφορά εντός του σταδίου από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (βεγγαλικά και κροτίδες) πριν την έναρξης του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου  10.2(γ)(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ROCA MATEO JAVIER, Διευθυντή Αθλητικού Τμήματος της ΑΕΚ Λάρνακας γιατί επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του ημιχρόνου προς τους διαιτητές κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Νέας Σαλαμίνας για διάθεση για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες και άλλα αλκοολούχα ποτά) από τις καντίνες του σταδίου κατά την διάρκεια του αγώνα στην κερκίδα,  κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας και του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών/19.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Ολυμπιάς Λυμπιών στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών/19.11.2021 (9η αγωνιστική).

*Γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 2 λεπτά και για καθυστέρηση έναρξης του β΄ ημιχρόνου για 2 λεπτά, κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΝΙΚΟΥ ΚΑΣΣΗ βοηθού προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στην φυσούνα πριν την έναρξη του β΄ ημιχρόνου προς τον διαιτητή του αγώνα (τον έβρισε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιάς Λυμπιών.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΕΝ Παραλιμνίου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

*Για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στο τέλος του αγώνα προς τους διαιτητές και προς ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για επεισόδια που προκάλεσαν  στο τέλος του αγώνα οπαδοί της ομάδας (προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας και ακολούθως εισήλθαν στο χώρο των αποδυτηρίων σπρώχνοντας και σπάζοντας πόρτα των αποδυτηρίων), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΣΙΛ  γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΑΣΙΛ Λύσης – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 /20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά  του Αχυρώνα Λιοπετρίου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δερύνειας – ΑΧΥΡΩΝΑΣ Λιοπετρίου/21.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ –ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/21.11.2021 (9η αγωνιστική):

*Για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων πριν την έναρξη και στο τέλος του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

*Για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων πριν την έναρξη του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδα), κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας 2021/2022.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας στο ημίχρονο στο χώρο των αποδυτηρίων (σύρραξη με λεκτικές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΚΡΙΤΑ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου–ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/21.11.2021 (9η αγωνιστική).

*Για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων (φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές) μετά το τέλος του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

*Για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων μετά το τέλος του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδα), κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας 2021/2022.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας στο ημίχρονο στο χώρο των αποδυτηρίων (σύρραξη με λεκτικές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗ Ύψωνα γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΠΟ Ορμήδειας – ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/20.11.2021 (8η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Εθνικού Άσσιας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας – ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου/20.11.2021 (8η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου/20.11.2021 (8η αγωνιστική).

*Γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Γιατί δεν επιβεβαίωσε ηλεκτρονικά στο σύστημα comment το Φύλλο Αγώνος, κατά παράβαση των όσων καθορίζονται στα άρθρα 13 – 15 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021/2022.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του SALERNO GIAN FRANCO ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΥ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά (λογομαχούσαν) που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο προς τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας με αρ. φανέλας 27 , κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος  Νέων Κ-19 A’  Κατηγορίας  ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19 A’  Κατηγορίας ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

*Για μεταφορά εντός του σταδίου από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα επικίνδυνων αντικειμένων (βεγγαλικά και καπνογόνα), κατά παράβαση του άρθρου  10.2(γ)(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της  ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο που είχαν στόχο παράγοντες, τον προπονητή και ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο και 3 αγώνες χωρίς φιλάθλους

*Καταγγελία κατά του ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΚΗ, ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά (λογομαχούσαν) που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο προς τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας με αρ. φανέλας 22, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Νέας Σαλαμίνας γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 5 λεπτά, κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19 A’  Κατηγορίας ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου–ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Διακοπέντας αγώνας Πρωταθλήματος Νέων  Κ-19 Γ’ Κατηγορίας ΠΟ Ορμήδειας – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 /21.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του ΠΟ Ορμήδειας

*Καταγγελία κατά της Αγίας Νάπας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-16 Α’ Φάση ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ Μόρφου γιατί δεν  συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της Εγκυκλίου με Αρ. 154/2021-2022 ημερομηνίας 06.08.2021 και συγκεκριμένα είχε γραμμένο στο φύλλο αγώνα άτομο (τραυματιοφορέα) που δεν ήταν καταχωρημένο στο σύστημα comet στον αγώνα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-15 Α’ Φάση ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου – ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας /20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 20 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-15 Α’ Φάση ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/20.11.2021 (9η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ Γερίου γιατί δεν  συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της Εγκυκλίου με Αρ. 154/2021-2022 ημερομηνίας 06.08.2021 και συγκεκριμένα είχε γραμμένο στο φύλλο αγώνα άτομο (γιατρό) που δεν ήταν καταχωρημένο στο σύστημα comet στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων Κ-14 Α’ Φάση ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Γερίου – STRIPES F.A./21.11.2021 (7η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Ερμή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου/20.11.2021 (9η αγωνιστική):

*Γιατί επέτρεψε να αγωνισθεί στον πιο πάνω αγώνα στον ποδοσφαιριστή Πέτρο Αδάμου ο οποίος ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος με σταθερό αριθμό φανέλας 99 ενώ στον κατάλογο ποδοσφαιριστών της ομάδας που υπεβλήθη στην ΚΟΠ αναφέρεται ως σταθερός αριθμός φανέλας ο αριθμός 22 , κατά παράβαση των άρθρων 5 και 6 του Κεφαλαίου Χ και του άρθρου 14 του Κεφαλαίου ΧΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 και του άρθρου 4(γ) τον Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Πέτρου Αδάμου ποδοσφαιριστή του Ερμή Αραδίππου ο οποίος ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος και αγωνίστηκε στον πιο πάνω αγώνα με σταθερό αριθμό φανέλας 99 ενώ στον κατάλογο ποδοσφαιριστών της ομάδας που υπεβλήθη στην ΚΟΠ αναφέρεται ως σταθερός αριθμός φανέλας ο αριθμός 22 του άρθρου 14 του Κεφαλαίου ΧΙ   της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας  περιόδου 2021-2022 και του άρθρου 4(γ) τον Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Ερμή Αραδίππου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €150= που επιβλήθηκε στον Μάριο Χαραλάμπους, τραυματιοφορέα  του σωματείου του, στις 13.10.2021 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/03.10.2021 (4η αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.