Το δικαίωμα επιλογής που δίνει στους οπαδούς του ο ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια του αιώνιου

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι με την Ομόνοια, που διακόπηκε, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας του ο ΑΠΟΕΛ. 

«Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους μας, οι οποίοι προμηθεύτηκαν μεμονωμένο εισιτήριο για το διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια (29/11/2021), πως πλέον θα έχουν δικαίωμα επιλογής, για ποιον αγώνα θα παρακολουθήσουν χωρίς οποιοδήποτε επιπλέον κόστος. Η επιλογή θα αφορά μεταξύ των αναμετρήσεων ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C. και ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια (διακοπέν αγώνας).

Λόγω του ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, δεν όρισε ακόμα νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διακοπέντα αγώνα, η διοίκηση της ομάδας μας, δίνει το δικαίωμα επιλογής αφού ενδεχομένως, σε οποιανδήποτε νέα ημερομηνία, να υπάρχουν περιοριστικά μέτρα για μη εμβολιασμένα άτομα. Υπενθυμίζουμε ότι για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C. ισχύει η είσοδος με PCR ή Rapid Test.

Οι επιλογές είναι:

1. Όσοι έχετε προμηθευτεί κανονικό ή μαθητικό εισιτήριο για το διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια, αυτόματα έχετε εξασφαλίσει αντικατάσταση,  για εισιτήριο ίδιας κατηγορίας και θέσης, για να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C. (Κυριακή 05/12-17:00) χωρίς οποιοδήποτε κόστος.

- Το εισιτήριο θα εμφανίζεται στην εφαρμογή APOEL FC Tickets

- Στο online σύστημα εισιτηρίων, κάτω από την κατηγορία «Οι αγορές μου»

- Από το Orange Shop, με την επίδειξη της κάρτας φιλάθλου.

Αν παραστείτε στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C. κάνοντας χρήση του εισιτηρίου, τότε όταν διεξαχθεί ο διακοπέν αγώνας ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια, θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήριο σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση.

Ή

2. Όσοι δεν παρευρεθείτε στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C., αυτόματα θα παραλάβετε δωρεάν εισιτήριο όταν αρχίσει η διαδικασία προπώλησης του αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν μπορούν να προβλεφθούν τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που θα οριστεί ο εξ αναβολής αγώνας και έτσι υπάρχει ο κίνδυνος, να σας απαγορευθεί η είσοδος αν δεν πληροίτε τους όρους εισόδου σε ανοικτά γήπεδα.

Σε ό,τι αφορά στα παιδικά εισιτήρια που αγοράστηκαν στις κερκίδες των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στον διακοπέν αγώνα και για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα αφού δεν παρουσιάζουν κάρτα φιλάθλου, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε όπως επωμιστεί το κόστος για όσα παιδιά (κάτω των 14 ετών) προσέλθουν τόσο στην αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C. όσο και στην αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια (διακοπέν αγώνας). Τα παιδικά εισιτήρια για τον κάθε έναν από τους αναφερόμενους αγώνες, μπορείτε να τα εξασφαλίσετε είτε διαδικτυακά (θα υπάρχει κόστος επεξεργασίας) είτε εντελώς δωρεάν από το Orange Shop ή τα ταμεία, την ημέρα του εκάστοτε αγώνα.

* Οι προσκλήσεις που είχαν εκδοθεί για το διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια (Α' Γύρος 2021-2022), παύουν να ισχύουν και δεν θα μπορούν να παρουσιαστούν στην είσοδο, όταν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων θα περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση προπώλησης του κάθε αγώνα.

Επιθυμούμε ταυτόχρονα να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ήρθε να υποστηρίξει την ομάδα μας. Ήταν η αναμέτρηση με τη μεγαλύτερη προσέλευση μέχρι στιγμής και αυτή η πρωτιά ανήκει στους ΑΠΟΕΛίστες. Τον ίδιο και αν είναι δυνατό ακόμα πιο έντονο παλμό και παρουσία, θα θέλαμε να έχουμε τόσο στον αγώνα με την Πάφος F.C. όσο και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες, της ομάδας μας. Γιατί με τέτοιες παρουσίες, ο ΑΠΟΕΛ έχει επιστρέψει δυνατός και ενωμένος για να πετύχει τους στόχους του».