Πήρε τη βαλίτσα του και έφυγε από Κύπρο μετά το περιστατικό με τον Κόρεϊ ο συμπαίκτης του

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο καλαθοσφαιριστής, Μπράντον Άβερρετ, μετά το βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε με τον Κόρεϊ Μάνιγκολτ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού, ο καλαθοσφαιριστής Μπράντον Άβερρετ «προχώρησε σε διακοπή συνεργασίας του με την ομάδα μας, χωρίς την συγκατάθεση μας. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής έλαβε την πιο πάνω απόφαση λόγω της ανασφάλειας που του έχει δημιουργηθεί μετά το βίαιο περιστατικό με τον Κόρεϊ Μάνιγκολτ που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της  21ης  Νοεμβρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ελεύθεροι και οι πέντε ύποπτοι για την απόπειρα φόνου του Κόρεϊ

Παρά τις υπεράνθρωπες ενέργειες της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των συμπαικτών του, σημειώνουν οι γαλαζοκίτρινοι για να στηριχθεί ψυχολογικά  ο καλαθοσφαιριστής με κάθε τρόπο, δεν κατέστει δυνατόν να πειστεί  να παραμείνει στην ομάδα.

«O καλαθοσφαιριστής έχει ήδη αναχωρήσει από την Κύπρο και βρίσκεται στις ΗΠΑ, γεγονός που μας αναγκάζει να προβούμε σε άμεση αντικατάσταση παίκτη. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για ενίσχυση της ομάδας μας ούτως ώστε να συνεχίσει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα».