LIVE: Διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια λόγω της χαμηλής ορατότητας

Με ντέρμπι αιωνίων μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, πέφτει η αυλαία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν διακαώς τη νίκη που θα τους δώσουν βαθμολογικό και ψυχολογικό ντοπάρισμα.   

Ο ΑΠΟΕΛ, με τη στήριξη του κόσμου του, θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου, ενώ ίδιος είναι και ο στόχος της Ομόνοιας, η οποία άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα και δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα.

Oι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με με 14 βαθμούς, ενώ οι πράσινοι στην 7η με 13, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο με την ΑΕΛ. Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε μια προσπάθεια να πλησιάσουν προς την κορυφή. 

Η ταυτότητα του αγώνα: 

-8' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για την Ομόνοια. Ο Λοϊζου έκανε το σουτ και ο Σάβιτς σταμάτησε την μπάλα στη γραμμή του Σκουφέτ. 

-Με γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι. 

-18' Ο αγώνας έχει διακοπεί λόγω χαμηλής ορατότητας. Ο διαιτητής ενημέρωσε ότι θα δώσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να αποφασιστεί το τι θα γίνει στη συνέχεια. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Σκουφέτ, Βινίσιους, Σαβιτς, Καρώ, Τσεπάκ, Λουντέμο, Σατσιάς, Σαμπάλα, Νατέλ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Ουζόχο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνή, Παπουλής, Τσέποβιτς.