H πιθανή ενδεκάδα της Ομόνοιας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Ομόνοια, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, ως τυπικά φιλοξενούμενη, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι πράσινοι προέρχονται από τη νίκη επί του Άρη, την περασμένη αγωνιστική και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους ανεβάσουν στην 4η θέση. Η ομάδα της Λευκωσίας, βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς.

O Χένινγκ Μπεργκ στο παιχνίδι με την Καραμπάχ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, δίνοντας ανάσες σε ορισμένους παίκτες. Συνεπώς, αναμένεται κάποιοι που δεν ήταν βασικοί στον αγώνα της Πέμπτης, να πάρουν φανέλα βασικού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ουζόχο, με τους Σεχού και Λέζιακς να είναι στα δύο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας, ο σίγουρος είναι ο  Λανγκ, με τους Χούμποτσαν και Παναγιώτου να διεκδικούν θέση δίπλα του.

Στο χώρο του κέντρο θα είναι οι Γκόμεθ και Ντίσκερουντ, με τον Παπουλή να είναι σε ρόλο δεκαριού. Στα φτερά της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν οι Λοϊζου και Τζιωνής και στην κορυφή ο Τσέποβιτς.