ΒΙΝΤΕΟ: Το σχόλιο του Γκόμεθ για τον ΑΠΟΕΛ και η αναφορά στο γκολ-ποίημα

Στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τη μαγική γκολάρα που σκόραρε στον αγώνα με την Καραμπάχ, την περασμένη Πέμπτη, αναφέρθηκε ο αρχηγός της Ομόνοιας, Γιόρντι Γκόμεθ.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι των πρασίνων, ο έμπειρος άσος απευθύνθηκε και στον κόσμο της ομάδας της Λευκωσίας, στέλνοντας το μήνυμα πως η ομάδα του θα διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Tο διάταγμα άλλαξε τις διευθετήσεις για το ντέρμπι αιωνίων

Πώς περιμένεις το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ;

Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Όπως σε κάθε αγώνα, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Οι δύο ομάδες προσπαθούν αν ανακάμψουν μετά από ένα όχι και τόσο καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Θεωρείς ότι είναι κάτι που θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι;

Στα ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Προφανώς ο ΑΠΟΕΛ και εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά βελτιωνόμαστε και ελπίζω να το δείξουμε στο γήπεδο τη Δευτέρα.

Σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, ποια δεδομένα κάνουν τη διαφορά για να κερδίσει μια ομάδα;

Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είναι ωραία παιχνίδια να παίζεις και με καλή ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα έχουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει. Θεωρώ ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίξεις.

Γιόρντι, το έκανες ξανά και στο περασμένο παιχνίδι με την Καραμπάχ. Γκολ από το κέντρο του γηπέδου, γκολ της εβδομάδας στο Κόνφερενς Λιγκ. Πώς βίωσες εκείνη τη στιγμή;

Απλώς σούταρα την μπάλα και πήγε μέσα. Είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης και δοκίμασα να σουτάρω την μπάλα. Πήγε μέσα και ήταν ωραίο το πέτυχα αυτό το γκολ, απέναντι στην Καραμπάχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ-ποίημα του Γκόμεθ από το κέντρο του γηπέδου και τα λεφτά που παίρνει η Ομόνοια

Οι οπαδοί της Ομόνοιας, εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον αγώνα. Τι έχεις να τους πεις πριν από ένα τόσο σημαντικό αγώνα.

Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά σίγουρα θα έχουμε μεγάλη στήριξη από αυτούς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα.