Ο κορυφαίος παίκτης για τον Μπεργκ και η αναφορά στο ντέρμπι αιωνίων

Ενθουσιασμένος για την εμφάνιση της Ομόνοιας και το βαθμό που απέσπασε από την Καραμπάχ, έμεινε ο προπονητής των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision ανέφερε ότι «ήμασταν επικίνδυνοι, παίξαμε πολύ καλά. Δεν προπονηθήκαμε πολύ με αυτούς τους παίκτες. Ήταν μία συμπαγής εμφάνιση. Ο Λανγκ ήταν κορυφαίος. Ο Ασημένος και ο Χαραλάμπους τα πήγαν πολύ καλά. Όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα και νιώθουμε καλά. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν αρχίζουν προετοιμασία για το επόμενο ματς» ανάφερε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ-ποίημα του Γκόμεθ από το κέντρο του γηπέδου και τα λεφτά που παίρνει η Ομόνοια

Για το γεγονός ότι μπορούσαν οι πράσινοι και για θετικό αποτέλεσμα, πρόσθεσε πως «μπήκαμε μπροστά όμως ήταν απογοητευτικό το ότι δεχθήκαμε το γκολ. Μετά την αποβολή ήταν δύσκολο. Ήταν από την αρχή δύσκολο και έγινε ακόμη περισσότερο. Έδειξαν όλοι αφοσίωση και ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για τους νεαρούς. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Ακόμα κι όταν δεν παίρνουμε καλά αποτελέσματα προσπαθούμε για την καλή εμφάνιση».

Για τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Δευτέρα, ο Νορβηγός τεχνικός είπε πως «η προετοιμασία αρχίζει τώρα. Τώρα σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Θα προπονηθούμε για να είμαστε έτοιμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάλεψε στο Μπακού η Ομόνοια, πήγε να λυγίσει και την κράτησε ζωντανή ο αρχηγός