Απόφαση έκπληξη από τη Γιουνάιτεντ-Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Σόλσκιερ

Ο Μάικλ Κάρικ έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Βιγιαρεάλ, κάνοντας ντεμπούτο ως υπηρεσιακός, και το ίδιο θα κάνει πιθανότατα και την ερχόμενη Κυριακή (28/11) απέναντι στην Τσέλσι για την Premier League, ωστόσο όλα δείχνουν πως από την ερχόμενη εβδομάδα ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος θα έχει άλλο αφεντικό στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ. 

Αυτός θα είναι ο Ραλφ Ράγκνικ, με την αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" να αποκαλύπτει την Πέμπτη (25/11) πως οι κόκκινοι διάβολοι ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο Γερμανό προπονητή για να αναλάβει το ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για να κάτσει για έξι μήνες στον πάγκο ως υπηρεσιακός και τα επόμενα δύο χρόνια να έχει ρόλο συμβούλου, με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο 63χρονος προπονητής περιμένει να ανάψει το πράσινο φως και η Λοκομοτίβ Μοσχας, στην οποία εργάζεται αυτή την περίοδο ως επικεφαλής του τμήματος Αθλητισμού και Ανάπτυξης.

Ο Ράνγκνικ, ο οποίος θεωρείται ως ο "πατέρας" της μοντέρνας προπονητικής στην πατρίδα του, έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Αννόβερο, Σάλκε, Χόφενχαϊμ και Λειψία ενώ πριν από σχεδόν δύο χρόνια είχε βρεθεί μία ανάσα από το υπογράψει στην Μίλαν αντικαθιστώντας τον Στέφανο Πιόλι.

Μεταξύ των ποδοσφαιρικών παρασήμων του είναι και το γεγονός πως έχει ανεβάσει την άσημη Ουλμ στην Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία της, στις αρχές του αιώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε επιτυχία και στο ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου τόσο στην Σάλτσμπουργκ όσο και στην Λειψία, οδηγώντας μάλιστα τη δεύτερη από την τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας στα μεγάλα σαλόνια.

Πηγή: