Προειδοποιεί με αυστηρά μέτρα μετά τα επεισόδια η Πάφος-Καλεί σε καταδίκη τον ΑΠΟΕΛ

Tη λύπη του εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το Σάββατο μετά το τέλος του αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, μεταξύ Πάφου και ΑΠΟΕΛ, προσθέτοντας πως η Πάφος FC θα προχωρήσει σε «πολύ σοβαρά μέτρα» τα οποία θα ανακοινώσουν από αύριο Δευτέρα. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Θεοχάρους ανέφερε ότι «μας λυπεί αφάνταστα η χτεσινή εικόνα» και χαρακτήρισε απαράδεκτα τα επεισόδια που συνέβησαν στο πλαίσιο αγώνα στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών, προσθέτοντας πως τέτοια συμβάντα «δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί αναζητούνται για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ (pics)

Παράλληλα σημείωσε πως η επόμενη ημέρα τους βρίσκει πολύ προβληματισμένους, παραπέμποντας και σε σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αναφερόμενος στα χτεσινά επεισόδια , εκτίμησε ότι αυτοί που τα προκάλεσαν «πρέπει να ήταν οργανωμένοι για να δημιουργήσουν επεισόδια σε οποιοδήποτε γήπεδο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεκάδες οι οπαδοί που εμπλέκονται στα επεισόδια-Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Για τον τραυματισμό του προπονητή της παφίτικης ομάδας, αλλά και για τον τραυματισμό ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν στο μέρος, είπε πως η ομάδα Πάφος FC «κατέχει βίντεο ντοκουμέντο».

Πρόσθεσε πως το μόνο που αναμένουν τώρα είναι τις συλλήψεις των εμπλεκόμενων οπαδών στα επεισόδια, δηλώνοντας πως δεν θα μείνουν με «σταυρωμένα χέρια» αλλά θα δράσουν άμεσα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραυματίστηκε προπονητής από τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ Κ19, διερευνά η Αστυνομία