Μπαρτσελόνα πάει πιο κάτω;

Ακόμα μία θλιβερή εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε με 1-0 στο Βαγέκας από την Ράγιο Βαγεκάνο και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Ποιος θα το έλεγε ότι μετά από 10 αγωνιστικές, το να κερδίσει η Ράγιο Βαγεκάνο την Μπαρτσελόνα δεν θα θεωρούνταν έκπληξη; Και πως να θεωρείται αφού η ομάδα του Βαγέκας ήταν ήδη πιο πάνω στην βαθμολογία από την θλιβερή φετινή ομάδα της Καταλονίας;

Λίγο μετά την ήττα στο clasico, οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν προσέφεραν άλλο ένα πικρό ποτήρι στους οπαδούς τους και με την νέα ήττα με 1-0 έπεσαν στην 9η θέση και αρχίζουν να χάνουν πια την επαφή με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά για τους μπλαουγκράνα για μία ακόμα φορά, πήγε. Ό,τι σχήμα κι αν κατεβάσει πια ο Κούμαν, φαίνεται ότι δεν υπάρχει σωτηρία, αφού οι Καταλανοί με εξαίρεση μία κλασική ευκαιρία με τον Ντεστ φλυαρούσαν ακατάπαυστα στο πρώτο μέρος.

Κι όχι μόνο αυτό. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο με περίφημο τελείωμα έκανε το 1-0 ένα λεπτό πριν το ημίωρο, κόβοντας τα πόδια των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο βαθμός πίεσης αυξήθηκε όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ. Ο Νίκο (50’) και ο Αγκουέρο (55’) σπατάλησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, ενώ το 1-1 δεν ήρθε ούτε από το σημείο του πέναλτι, αφού ο Μέμφις Ντεπάι νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Ντιμιτρέφσκι (72’) στην μοναδική από τις 16 τελικές της Μπαρτσελόνα που κατευθύνθηκε προς την αντίπαλη εστία!

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος, η απίθανη Ράγιο Βαγεκάνο βρίσκεται πέριξ της ζώνης του Champions League, την ώρα που η Μπαρτσελόνα βουλιάζει χωρίς να υπάρχει φως στο τούνελ…

Δειτε Επισης

Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
ΥΠΕΣ για σχέδιο ΚτίΖΩ-«Δεν θα υπάρξει σοβαρή παρέκκλιση από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα»
Δικαιώνει την Κυβέρνηση για αναστολή εξέτασης των αιτήσεων ασύλου η Κομισιόν-«Προβλέπεται για εννέα μήνες»
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του