«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να βγάλουμε Ρώσο πρόεδρο και να παραδώσουμε τα κλειδιά»

Για τη Δόξα, το γηπεδικό αλλά και τη καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου.

Για τις εκπλήξεις στο πρωτάθλημα: «Έτυχε είναι, θέμα συγκυριών; Οι μικροί μεγάλωσαν, οι μεγάλοι αν τα έχουν χαλάσει είναι επειδή έχουν κάνει λάθος επιλογές στις μεταγραφές, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Το καλοκαίρι έλεγα πως η Ανόρθωση θα είναι φαβορί με την Ομόνοια, τελικά έπεσα έξω το τι γίνεται τώρα δεν το ξέρουμε, μετά το πέρασμα της 8ης αγωνιστικής θα σχηματίσουμε γνώμη. Βλέπεις στα παιχνίδια και δεν υπάρχουν προγνωστικά, γίνεται κακή δουλειά σε όλες τις ομάδες, ακόμα και η Άχνα που ένα τελευταία έχει πολύ καλή ομάδα».

Για τη αμφισβητούμενη φάση με τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Χριστοδούλου είπε πως «αυτή η φάση χρειάζεται να τη σχολιάσω εγώ? Δεν έχει σημασία τι πιστεύω, το αφήνω σε εμένα καλύτερα να μην μιλώ για αυτή τη φάση, όλος ο κόσμος το είδε άρα ποιος ο λόγος να μιλήσω εγώ. Έχουμε εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές και προπονητές θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Αν έχει ακόμη την ίδια άποψη σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τους επενδυτές, ο πρόεδρος της Δόξας, είπε πως «έχω την ίδια άποψη τις ίδιες απορίες, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να βγάλουμε και Ρώσο πρόεδρο να παραδώσουμε και τα κλειδιά για να έχουν και ακόμα ένα πρωτάθλημα εδώ. Διαφωνώ στο να έχουν τον πλήρη έλεγχο».

Για την επιτροπή δεοντολογίας και αν έγινε κατάθεση, σημείωσε ότι «ήμουν εχθές το βράδυ εκεί είπα τα παράπονά μου από εκεί και πέρα θέμα δικό τους πως θα προχωρήσουν. Δεν ξέρω αν είναι κοντά σε κάποια απόφαση».