«Έχουμε θυμό, ο πόλεμος κατά του Μπεργκ έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή...»

Τη στήριξη του προς το πρόσωπο του Χένινγκ Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, εξέφρασαν τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας, μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, «πόνεσαν τα μάτια μας με τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδα μας στο Μακάρειο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Αυτή ξεκάθαρα δεν είναι η ομάδα που μας έκανε τόσες φορές περήφανους την τελευταία διετία. Δεν ανεχόμαστε εμφανίσεις χωρίς πάθος και χωρίς πλάνο. Η Ομόνοια έχει να ανέβει γολγοθά και εμείς θα είμαστε εκεί! “Δε σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ”! Αυτό δεν είναι ένα ωραίο σύνθημα, αλλά για μας τρόπος ζωής. Θα σταθούμε εκεί δίπλα στην Βασίλισσα μας, ασπίδα και δόρυ!»

Στη συνέχεια προσθέτουν πως «έχουμε θυμό, δικαιούμαστε να ασκήσουμε όλοι εποικοδομητική κριτική, ΑΛΛΑ αυτοκαταστροφικοί δεν πρόκειται να γίνουμε. Ο πόλεμος είτε κατά του Μπεργκ, είτε κατά της διοίκησης, είτε κατά παικτών είτε εναντίων οποιουδήποτε άλλου απαρτίζει την Ομόνοια, έχει μόνο ένα αποτέλεσμα… καταστροφή! Γι’ αυτό ας συνετιστούμε όλοι και απλά να απαιτήσουμε την ουσία από τους υπεύθυνους. Ομόνοια λαός νταμπλ! Βρείτε τις λύσεις και βάλτε τελεία στον κατήφορο».

Τέλος, χαιρετίζουν την κίνηση της διοίκησης για τα εισιτήρια 2 ευρώ κόντρα στην Ανόρθωση και «καλούν τον λαό σε βροντερό παρόν! Στα δύσκολα, και μετά από τόση στεναχώρια του κόσμου, είναι σημαντικό να έρχεται έμπρακτα και η αναγνώριση.

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ

WE ARE OMONOIA

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου

ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς

ΣΥ.ΦΙ. Πάφου

Όμιλος Γυναικών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: