Απέδρασε με το διπλό από το Τσίρειο με... δράστη τον συνήθη ύποπτο ο ΑΠΟΕΛ

Σπουδαίο διπλό για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κατάφερε να αποδράσει από το Τσίρειο στάδιο με το διπλό, σε αγώνα που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Mεγάλος πρωταγωνιστής για τους γαλαζοκίτρινους ο Λούκας Σόουζα, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, ενώ να πετυχαίνει και ένα πολύτιμο γκολ, όπως αποδείχθηκε. 

Συγκεκριμένα, στο 71' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδώρου ο Βραζιλιάνος άσος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Μουσούντα και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι, πριν από την επίτευξη του γκολ είχαν τις στιγμές τους για να προηγηθούν, ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα ο Σόουζα σκόραρε για τον ΑΠΟΕΛ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Με το τρίποντο του ο ΑΠΟΕΛ σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με εννέα βαθμούς, ενώ ο Άρης παρέμεινε στην 3η με 13.

Υπενθυμίζεται ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει φέτος ο Λούκας Σόουζα, καθώς το έκανε ξανά και στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, αφού ήταν ο παίκτης που σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, επέλεξε ξανά τον προωθήσει σε ρόλο επιθετικού και ο Βραζιλιάνος άσος όχι μόνο τον δικαίωσε αλλά έστειλε και την μπάλα στα δίχτυα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Λιάσος Λουκά): Βάνα Άλβες, Γιάγκο, Σίλντενφελντ, Ντελμίρο, Ρονκάγκλια (57′ Μουσούντα), Κβάσουκ (63′ Σικόρσκι), Μπαμπίκα (82′ Μπράουν), Σιμιόν, Μανου (81’Φράγκος), Σπόλιαριτς (57′ Μονέ-Πακέ), Στεπίνσκι.

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Σκουφέτ, Τσεπάκ (13′ Θεοδώρου), Καρώ, Βινίσιους, Σάβιτς,  Σαμπάλα, Εντονγκαλά (83′ Ντιαβαρά), Σόουζα, Λουντέμο, Νατέλ (68′ Σατσιάς), Μάγκλιτσα (68′ Κβιλιτάια).

Σκόρερ: – / Σόουζα 71′

Κίτρινες: Γιαγκό / Τσεπάκ, Σάβιτς, Βινίσιους