Από το Μάντσεστερ μέχρι τον Πειραιά-Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη

H Eυρώπη παίζει μπάλα και πέντε ντέρμπι κάνουν τη διαφορά, από το Μάντσεστερ μέχρι τον Πειραιά!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (18.30 - Cosmote Sports 3)

Η μητέρα όλων των μαχών στην Αγγλία. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Όλντ Τράφορντ», με το βαθμολογικό διακύβευμα να παραμένει υψηλό. Μάχη βαμμένη στο... Κόκκινο, Κριστιάνο εναντίον Σαλάχ, Σόλσκιερ κόντρα σε Κλοπ και μια Γιουνάιτεντ με την... πλάτη στον τοίχο απέναντι στην υπερηχητική Λίβερπουλ της φετινής σεζόν.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (17.15 - Nova Sports Prime)

Δυο γίγαντες σε... υπαρξιακό τέλμα. Ο Λιονέλ Μέσι μάζεψε τις βαλίτσες του και αποχώρησε από τη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι, θέτοντας οριστικό τέλος στην πιο χρυσή δεκαετία στα Clasico. Μπορεί όμως η λάμψη των προηγούμενων ετών να έχει εκλείψει, όχι όμως και η σφοδρή αντιπαλότητα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ που κονταροχτυπιούνται στο «Καμπ Νόου» με ισόβιο στόχο τους τρεις βαθμούς. Στα... κάτω τους πάντως και οι δυο που εκτός από τη νίκη και το πρεστίζ, αναζητούν και το εφαλτήριο για το χαμένο τους μομέντουμ.

Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν (21.45 - NovaSports 2)

Αίμα που βράζει, ιστορίες... ξύλου από το παρελθόν και μια κόντρα τριακονταετίας που χτυπάει «κόκκινο». Η Γαλλία δεν απέχει αυτό το Σαββατοκύριακο από τα παραδοσιακά ντέρμπι, με τις Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκονται στις επάλξεις για την μεταξύ τους αναμέτρηση. Μόνοι στην κορυφή οι Παριζιάνοι που κερδίζουν αλλά δεν... εντυπωσιάζουν, δέκα βαθμούς πίσω τους Μασσαλοί οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

Ίντερ - Γιουβέντους (21.45 - Cosmote Sports 2)

Derby d'Italia στο «Τζουσέπε Μεάτσα» και βίοι παράλληλοι για τους δυο μονομάχους. Πριν από μερικές εβδομάδες η Ίντερ κατευθυνόταν με φρενήρη ρυθμό προς την κορυφή της βαθμολογίας, όμως πρόσφατα αρχίζει και παρουσιάζει τις πρώτες αναταράξεις. Αντίθετα η Γιουβέντους τις τελευταίες εβδομάδες θυμίζει επιτέλους... Κυρία, χτίζει σερί νικών και αυτοπεποίθηση και πηγαίνει στο Μιλάνο για να διατηρήσει το μομέντουμ στο πιο μεγάλο crash test της φετινής σεζόν.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20.30 - Nova Sports Prime)

Ντέρμπι και στα... εγχώρια με τις δυο αήττητες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να κοντράρονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με φόντο την κορυφή. Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ, την ίδια ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφερε στις αποσκευές του το διπλό απέναντι στην Κοπεγχάγη. Παρόλα αυτά στο πρωτάθλημα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τον Ολυμπιακό να φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τους Θεσσαλονικείς να ταξιδεύουν στον Πειραιά για να τον εκθρονίσουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»