powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

H ώρα της κρίσης για Φαμπιάνο-Σε αναμμένα κάρβουνα ο Μπεργκ

Την τελευταία της προπόνηση ενόψει του αγώνα της Δευτέρας απέναντι στην ΑΕΚ, θα πραγματοποιήσει η Ομόνοια, με τον Χένινγκ Μπεργκ να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για την παρουσία η όχι στην αποστολή, του Φαμπιάνο.

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας τραυματίστηκε στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Ελβετία, εκεί όπου η Ομόνοια αντιμετώπισε την Βασιλεία για το Κόνφερενς Λιγκ.

Αμέσως, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας πέρασε από εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε στον ώμο, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε όπως ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, για να προλάβει τον αγώνα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, τότε θα μείνει εκτός και τη θέση του θα πάρει ο Ουζόχο, όπως έγινε και στην Ελβετία.

Ο Νιγηριανός έδειξε την κλάση του σε κάποιες φάσεις και επιβεβαίωσε ότι μπορεί να φανεί αντάξιος των προσδοκιών, όταν απουσιάζει ο Φαμπιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;