ΒΙΝΤΕΟ: Έκλεισαν το μάτι στην Πάφος FC οι Πίττας και Αλμπάνη

Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας κόντρα στην Πάφος FC για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, καθώς κέρδισε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Πίττα και Αλμπάνη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παφιακή ομάδα, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, στο 43' ο Πάνιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του Νταμπό και τον έσπρωξε.

Δείτε το βίντεο:

Κεφάλι στο σκορ ευτύχησε να πάρει στο 50' ο Απόλλωνας.

Ο Νταμπό σέρβιρε την μπάλα στον Πίττα, ο οποίος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει με ευκολία το 1-0. 

Δείτε το γκολ:

Στο 65' ο Αλμπάνης σκόραρε για τους γηπεδούχους, καθώς μετά από αντεπίθεση με τον Ζράντι και πάσα την κατάλληλη στιγμή, ο Ελλαδίτης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σκόραρε με δυνατό σουτ για το 2-0.

Την τεράστια ευκαιρία απώλεσε από τα ένδεκα βήματα ο Απόλλωνας για να τριπλασιάσει τα τέρματά του, με τον Ιωάννη Πίττα να βλέπει τον Αντός να αποκρούει την εκτέλεσή του. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Απόλλωνας: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης (70'Μαυρίας), Κατελάρης, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Κολ, Χάμπος, Ζράντι, Αλμπάνης, Πίττας, Νταμπό (70'Γιάνκα).

Πάφος FC: Αντός, Κβίντα, Σεμέδο, Ζάιρο, Αουρέλιο, Βαλακάρι, Πάνιτς, Ντράγκομιρ (72'Φουρ), Μπάγιτς, Μπάριτς, Κοβάσεβιτς(44'Πάντσεον).