powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

26χρονος Ινδός ο «Mr. World» 2015

Από την Ινδία, 26 ετών και ηθοποιός είναι ο Ροχίτ Χαντελγουάλ, ο άντρας που ανακηρύχθηκε ως το πιο σέξι αρσενικό του κόσμου για φέτος, στα καλλιστεία «Mr. World»!

Γεννημένος στις 19 Αυγούστου του 1989 στην πόλη Χαϊντεραμπάντ, ο Ροχίτ υπήρξε συνοδός εδάφους σε μικρή αεροπορική εταιρεία της Ινδίας, ενώ άρχισε να γίνεται διάσημος μέσα από τη συμμετοχή του σε διαφημιστικά.

Τα σποτάκια έγιναν αφορμή για ασχοληθεί με την υποκριτική και να πάρει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Το 2015 στέφθηκε ως ο πιο σέξι άντρας της Ινδίας και, έτσι, βρέθηκε στα «Mr. World», όπου πήρε την πρωτιάκόντρα σε άλλους 46 γόηδες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κέρδισα! Το ότι είμαι ο πρώτος Ινδός που έχει κατακτήσει την κορυφή στο διαγωνισμό, με κάνει να αισθάνομαι ακόμα περισσότερο υπερήφανος και ενθουσιασμένος», ήταν τα πρώτα λόγια του Ροχίτ, που ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη.

 
 
Δεύτερος πιο ωραίος άντρας στον πλανήτη ανακηρύχθηκε ο Φερνάντο Αλβάρεζ, 21 ετών, από το Πουέρτο Ρίκο (αριστερά) και τρίτος ο Άλντο Ραμίρεζ, 26 ετών, από το Μεξικό (δεξιά).
 

 

;