ΒΙΝΤΕΟ: Πάλεψε αλλά έπεσε μαχόμενη στην Ελβετία η Ομόνοια

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Ομόνοιας, στην Ελβετία από τη Βασιλεία, σε αγώνα που διεξήχθη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Oι πράσινοι είχαν καλή παρουσία στο παιχνίδι, ενώ μάλιστα διεκδικούσαν βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα μέχρι τα τελευταία λεπτά. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Μιλάρ, ενώ η απάντηση ήρθε στο 27' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμεθ.

Συγκεκριμένα, η μπάλα έφθασε στον Κασάμι, ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στον Μιλάρ, που από κοντινή θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27' οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι μετά από παράβαση του Τσέποβιτς, πέναλτι εκτέλεσε ο αρχηγός της ομάδας της Λευκωσίας και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Τζόρντι Γκόμεθ, με τον Καμπράλ να κάνει το 2-1 από την άσπρη βούλα.

Στο 89' της αναμέτρησης η Βασιλεία έφυγε στην αντεπίθεση και ο Ζιεγκρόβα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βασιλεία (Πάτρικ Ράμεν): Λίντνερ, Λανγκ, Τσέμερτ, Πελμάρ, Ταβάρες, Κασάμι, Φράι (63΄Κιντίγια), Ζεγκρόβα (89′ Στόκερ), Μάλες (89′ Εσπόσιτο), Μίλαρ (71′ Εντογιέ), Καμπράλ (71′ Παλάσιος).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Ουζόχο, Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέζιακς (46′ Κίκο), Λοΐζου (66′ Παπουλής), Γκόμεθ (46′ Μπασιρού), Ντίσκερουντ (46′ Σέχου), Τζιωνής, Ντούρις, Τσέποβιτς (46′ Κακουλλής).

Σκόρερ: Mιλάρ 19′, Καμπράλ (πέναλτι) 41′, Ζεγκρόβα 88′ / Γκόμεθ (πέναλτι) 27′