Δεν παραβρέθηκε στη δίκη για το sex tape ο Μπενζεμά

Το πρωί της Τετάρτης (20/10) άρχισε στο Παρίσι η εκδίκαση της υπόθεσης εκβιασμού του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά για το περίφημο sex tape, για την οποία ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας Καρίμ Μπενζεμά αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας.

Πάντως ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ δεν έδωσε το παρών στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τους πληρεξούσιους δικηγόρους του. Η αιτία της απουσίας του Μπενζεμά, σύμφωνα με τους νομικούς του, ήταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την ομάδα της Μαδρίτης, καθώς το βράδυ της Τρίτης (19/10) βρισκόταν στην Ουκρανία για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ (0-5) στο πλαίσιο του Champions League, ενώ την προσεχής Κυριακή (24/10) ακολουθεί το Clasico με την Μπαρτσελόνα.

Με βάση το κατηγορητήριο ο Μπενζεμά βρίσκεται στο εδώλιο με την κατηγορία ότι παρακίνησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Βαλμπουενά να πληρώσει τρία άτομα (με 150.000 ευρώ) που τον εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιήσουν ένα "sex tape" με εκείνον πρωταγωνιστή.

Το δικαστήριο θα αποφανθεί πια αν ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης λειτούργησε ως μεσάζοντας ή ήταν μία "φάρσα", όπως υποστήριξε ο τελευταίος στην προ ετών απολογία του.

Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε στοιχίσει στον Μπενζεμά την αποπομπή του από την Εθνική Γαλλίας για αρκετό καιρό, μέχρι που ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον επανέφερε ενόψει του EURO το περασμένο καλοκαίρι. Ο έμπειρος επιθετικός κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Πηγή: sport24.gr