Ξεκάθαρο μήνυμα Κετσπάγια ενόψει Φλόρα-Καμπανάκι στους παίκτες

«Εάν δεν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι έχουμε πρόβλημα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για νίκη απέναντι στη Φλόρα Ταλίν, έστειλε ο Τιμούρ Κετσπάγια, στη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Εσθονούς για το Conference League.

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Κετσπάγια, «τρίτο παιχνίδι στον όμιλο. Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν κατά την γνώμη μου με δύο καλύτερες ομάδες από εμάς που μας κέρδισαν δίκαια. Τώρα το αυριανό πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για εμάς, αν και δεν θα υποτιμούσα καμία ομάδα, για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω μπορούμε να κερδίσουμε».

Κληθείς να σχολιάσει εάν ο αγώνας είναι δίχως αύριο, είπε πως «κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε. Είναι σημαντική στιγμή και για την Φλόρα, είναι μεγάλο κατόρθωμα για αυτούς να παίζουν ομίλους. Αλλά και από τη δική μας πλευρά, τα πρώτα δύο παιχνίδια ήταν με δύο πολύ καλές ομάδες, τώρα θεωρούμε ότι είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κερδίσουμε ειδικά αν αγωνιστούμε όπως στο τελευταίο μας παιχνίδι παρόλο που χάσαμε».

Σε ότι αφορά στο κατά πόσον είναι φαβορί η Ανόρθωση, είπε ότι «αυτό που ψάχνω είναι τους τρεις βαθμούς. Δεν με νοιάζει εάν η ομάδα μου είναι το φαβορί ή όχι. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, τότε έχουμε πρόβλημα».

Σημείωσε εξάλλου ότι «το πρωτάθλημα τους τελειώνει τώρα, έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Με την Ομόνοια ήταν πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια. Δεν υποτιμούμε τη Φλόρα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε πρόβλημα. Να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».