Κάμερες δείχνουν τους δράστες των βανδαλισμών σε ΚΟΠ και ΚΟΑ (pics)

Τους δράστες που προκάλεσαν βανδαλισμούς τόσο στα γραφεία του ΚΟΑ, όσο και στην ΚΟΠ, ψάχνει η Αστυνομία, οι έρευνες της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και από τα δύο σημεία, κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα, τα όποια έφεραν κουκούλες και οι κινήσεις τους καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας, ενώ φαίνεται πως οι δράστες τόσο στον ΚΟΑ, όσο και στην ΚΟΠ, είναι οι ίδιοι.

Οι κάμερες ασφαλείας από τις κινήσεις των δραστών, βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, πάνω στην οποία είναι και το βάρος για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Όπως προκύπτει από το σύνθημα που αναγράφηκαν, οι δράστες ενδεχομένως να είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές εβδομάδες βανδάλισαν και τον Σύνδεσμο Διαιτητών, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να εντοπιστούν οι δράστες.

Φωτογραφία από τα γραφεία της ΚΟΠ

 

Φωτογραφία από τα γραφεία του ΚΟΑ

 

  Σημειώνεται ότι, νωρίτερα σε ανακοίνωση του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, «καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια ανεγκέφαλων να αναγράψουν συνθήματα στις κτηριακές εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων του ΚΟΑ, προσβλητικού περιεχομένου που αφορούν το ποδόσφαιρο».

Προσθέτοντας ότι «οι ''κύριοι'' αυτοί φαίνεται ότι έδρασαν χθες βράδυ, με αποτέλεσμα να αχρηστεύσουν τους τοίχους του φρεσκοβαμμένου κτηρίου. Είναι απαράδεκτες ενέργειες που αμαυρώνουν τον αθλητισμό μας και ο ΚΟΑ καλεί άμεσα την Πολιτεία και γενικά την κοινωνία να αποκλείσει αυτούς τους δήθεν οπαδούς».

Τέλος, ο Οργανισμός από την πλευρά του «θα προβεί σε όλες τις καταγγελίες στην Αστυνομία, με την ελπίδα να ανευρεθούν οι δράστες της αντικοινωνικής αυτής ενέργειας».