Πώς απαντά η Ομόνοια στα περί συνάντησης Παπασταύρου-Χριστοδούλου στην Ελβετία

Για τον αγώνα με τη Βασιλεία μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, κατά την αναχώρηση των πρασίνων από την Κύπρο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας της Λευκωσίας, κλήθηκε να απαντήσει και για το κατά πόσον ο πρόεδρος της ομάδας θα είναι στην Ελβετία, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα της Ομόνοιας να συναντιέται με τον John Χριστοδούλου.

«Ο πρόεδρος δεν θα ταξιδέψει στην Ελβετία. Όσο αφορά τον κ. Χριστοδούλου δεν γνωρίζω», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρίου. 

Παράλληλα, για το παιχνίδι ανέφερε ότι «είναι πάρα πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι έχουμε να δώσουμε αυτό το παιχνίδι κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και σε μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Έχουμε αρκετό κόσμο μαζί μας, είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και ουσιαστικά είναι μια ανταμοιβή για όσα τους είχαμε δώσει την περσινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να πλησιάσουμε την καλύτερη μας απόδοση απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Είναι μια συνολική εμπειρία που θα μας βοηθήσει μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο θα διορθώσει το αποτέλεσμα της ήττας από την Καραμπάχ και θα μας βάλει ξανά στη θέση που θέλαμε να βρισκόμασταν την προηγούμενη αγωνιστική. Θα παλέψουμε το παιχνίδι και ευχόμαστε η τύχη και οι συγκυρίες να είναι υπέρ μας, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στο μέγιστο βαθμό».

Για τους οπαδούς της Ομόνοιας που θα ταξιδέψουν στην Ελβετία και για την παρουσία Παπασταύρου στην Ελβετία ο Ανδρέας Δημητρίου είπε πως «είναι υπέροχο το συναίσθημα να νιώθουμε πως θα παίξουμε στην Ελβετία με 1000 οπαδούς στο πλάι μας. Είναι κάτι που έλειψε στον κόσμο. Τώρα έχει την ευκαιρία να το κάνει, το απολαμβάνει και το χαίρεται. Ανυπομονούμε να τους δούμε όταν η ομάδα μπει στο γήπεδο. Θα είναι σίγουρα πέραν των χίλιων όμως τον ακριβή αριθμό θα τον μάθουμε αύριο, γιατί όπως μαθαίνουμε υπάρχουν πολλοί Ομονοιάτες εκτός Κύπρου που θα έρθουν. Αγωνιστικά είναι τα γνωστά, όμως η ομάδα είναι γεμάτη. Είμαστε μια χαρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τη σκέψη στο διπλό και τα χρήματα που θα φουσκώσει τα ταμεία της η Ομόνοια