powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Βγήκαν στη φόρα τα μηνύματα... απιστίας του Ικάρντι (pic)

Αποκαλύφτηκαν τα μηνύματα που έστελνε ο Μάουρο Ικάρντι στην Τσίνα Σουάρες, την γυναίκα που φέρεται να «συνέβαλε» στον χωρισμό του με τη Γουάντα Νάρα.  

Nέο επεισόδιο στο σίριαλ του χωρισμού του γνωστού ζευγαριού καθώς βγήκαν στη φόρα μηνύματα που αντάλλαξε ο ποδοσφαιριστής με τη γυναίκα που θεωρείται... πέτρα του σκανδάλου. 

«Πρέπει κάποια μέρα να βγούμε και να γαμ@@@με, κάπου που δεν θα σε ξέρουν» έγραψε η Σουάρες στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Όλα άρχισαν όταν ο Ικάρντι έκανε like σε φωτογραφία της Σουάρες στο instagram, αυτή του έστειλε μήνυμα και κατόπιν το τηλέφωνό της. 

Πως τα έμαθε η Νάρα; Ο Ικάρντι θέλησε αρχικά να την προκαλέσει, επειδή την έβλεπε να φέρεται περίεργα, και της ζήτησε να δει τα μηνύματα στο κινητό της. Στη συνέχεια, όμως, ζήτησε και η σύντροφός της να κάνει το ίδιο και τότε άρχισε ο ΧΑΜΟΣ! 

4038700274884125 image

Πηγή: sdna.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ