Άστραψε και βρόντηξε ο Πετρίδης-«Ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι...»

Παρέμβαση για τη διαιτησία στα πρώτα έξι παιχνίδια της αγωνιστικής, έκανε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Cablenet.

«Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την τοποθέτηση γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Εδώ και δύο χρόνια παρακολουθούμε αυτή την καταπολέμηση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλα τα εις βάρος μας εξετάζονται από το VAR και δίνονται παραβάσεις και όλα τα υπέρ μας που εκ των υστέρων όλοι οι αρμόδιοι κρίνουν ότι έπρεπε να δοθούν. Είδαμε και το σημερινό που στο πρώτο ημίχρονο έγιναν τεράστια λάθη του διαιτητή και τεράστια από το VAR. Δεν μπορούν να καταλογίζονται όλα τα εις βάρος μας και τα υπέρ μας να μην εξετάζονται καν. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα ανεχθεί αυτή την κατάσταση άλλο. Δεν το λέω για να απειλήσω κάποιον. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εδώ και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για τους στόχους του. Γίνονται σοβαρότατα λάθη από τη διαιτησία. Το ΑΠΟΕΛ θα είναι εδώ, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε δεν το θέλουν. Επενδυθήκαν πολύ σοβαρά λεφτά στη διαιτησία και στους ξένους VARίστες. Δεν φτάνει που δεν έχουμε ικανοποιητικό αριθμό διαιτητών και αυτοί που διαιτητεύουν κάνουν κάποιοι σοβαρότατα λάθη. Να καταλάβουν στην ομοσπονδία ότι οι ομάδες επενδύουν και απαιτούν ίση μεταχείριση. Δεν μπορώ να κατανοήσω πώς όλα τα εις βάρος μας αναδεικνύονται και τα υπέρ μας ούτε εξετάζονται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ένα αίτημα που κάναμε από την αρχή της σεζόν, ο πρόεδρος μας είπε ότι θα περάσει από την εκτελεστική της ΚΟΠ ότι οι ομάδες που θέλουν να ακούν τους διαλόγους από τα παιχνίδια τους θα είναι εφικτό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι κι αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο. Την περασμένη αγωνιστική ολοκάθαρο πέναλτι και ούτε καν κάλεσε τον διαιτητή να πάει στo VAR. Φυσικά έπρεπε να το δει και ο διαιτητής. Σήμερα ήταν κάτι πολύ διαφορετικό. Είναι και η κάθοδος ξένων διαιτητών αίτημα μας, τουλάχιστον για δύο παιχνίδια με ξένους VARίστες φυσικά. Ελπίζω να γίνει εφικτό. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα οι ομάδες επένδυσαν, δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Δεν ορίστηκε συνάντηση με τον Μάζιτς παρότι το ζητήσαμε από το πρώτο παιχνίδι στην Πάφο όπου κι εκεί υπήρξαν πράγματα και θαύματα. Αναμένουμε τη συνάντηση αλλά δεν είναι μόνο η συνάντηση, είναι να βρεθούν οι λύσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: