Η επαναφορά του Τιμούρ στο 3-5-2 και το δίδυμο στην επίθεση

Στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, θα ταξιδέψει η Ανόρθωση, η οποία θέλει μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, πόσο μάλλον σε άλλο ένα ντέρμπι. 

Η ομάδα της Λεμεσού, είναι αρκετά καλή και κυρίως στο Τσίρειο, ωστόσο ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα επιδιώξει να φύγει από τη Λεμεσό με το διπλό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, αναμένεται αυτή τη φορά να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 3-5-2, ωστόσο για την ώρα παραμένει ερωτηματικό το δίδυμο στην επίθεση.

Συγκεκριμένα ο Λάφερτι, έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ρουσιάς, ο οποίος απουσίασε από τις τελευταίες προπονήσεις. 

Παρόλα αυτά, με δεδομένες τις απουσίες των πιο πάνω, ο Γεωργιανός τεχνικός πολύ πιθανόν να επιλέξει τον Χριστοδουλόπουλο μαζί με τον Ουάρντα. 

Παράλληλα, οι Αρτυματάς, Χουσμπάουερ και Πόποβιτς θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια με τριάδα στην άμυνα τους Αραγιούρι, Ρισβάνη και Αντωνιάδη. Στα δύο άκρα θα είναι δεξιά ο Καλτσάς και αριστερά ο Κορέια.