Την κεράτωσε, τον διώχνει και τον... διασύρει-«Κατέστρεψες την οικογένεια για μια σκύλα»

Οργισμένο story έκανε η Γουάντα Νάρα, στo οποίo αποκαλύπτει ότι χώρισε με τον Μάουρο Ικάρντι και αφήνει να εννοηθεί ότι την απάτησε. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα».

Πέρα από την «επίθεση», η «καυτή» Γουάντα Νάρα έκανε unfollow τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και εξαφάνισε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριαμό της, διαγράφοντάς τες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Όσον αφορά την «πέτρα του σκανδάλου», ξένα μέσα αποκαλύπτουν ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η 29χρονη China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και χορεύτρια, η οποία αναμφίβολα είναι αρκετά όμορφη. Αυτή, άραγε, «πήρε τα μυαλά του» επιθετικού της Παρί; Σύντομα θα φανεί! Πάντως η Γουάντα Νάρα, με την ισχυρή προσωπικότητα, εξοργίστηκε με τα νέα καμώματά του και τον έστησε στον τοίχο δημοσίως, χωρίς να υπολογίζει τίποτα! 

Όλα δείχνουν πως το διαζύγιο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται προ των πυλών! Ο χωρισμός αυτός θα αλλάξει πολλά, αφού η Γουάντα Νάρα, εκτός από σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού, είναι και μάνατζερ του, δηλαδή τον εκπροσωπεί. 

 Να σημειωθεί ότι μόλις την Παρασκευή η Γουάντα Νάρα και οι δύο κόρες του ζευγαριού,  Φραντσέσκα και Ιζαμπέλα Ικάρντι, βρέθηκαν στο γήπεδο, για να παρακολούθησαν το παιχνίδι της Παρί με την Ανζέ. Μάλιστα, η 34χρονη δημοσίευσε στορι στο Instagram από το παιχνίδι. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν τώρα, η σχεση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα οδεύει προς το τέλος.. 

Υπενθυμίζεται ότι το πιο συζητημένο ζευγάρι της δεκαετίας στο χώρο του ποδοσφαίρου παντρεύτηκε το 2014.