ΒΙΝΤΕΟ: Καθάρισε την ΠΑΕΕΚ και πάτησε κορυφή η ΑΕΚ

Με την νίκη της ΑΕΚ άνοιξε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Λάρνακας να κερδίζει την ΠΑΕΕΚ με 3-0. 

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά και στο πέμπτο λεπτό άρχισε να δείχνει τα... δόντια της, καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι με την προβολή του Ντάρμπισαϊρ. 

Το σκόρ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο... συνήθης ύποπτος, Ιβάν Τρισκόφσκι, σημειώνοντας το 120ο τέρμα του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Σκοπιανός νίκησε με κεφαλιά τον Πάτρικ Πρόσκεκ, αξιοποιώντας τη σέντρα του Χεβιέρ Εσπινόσα. 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τρισκόφσκι πέτυχε δεύτερο γκολ, ωστόσο ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό μετά και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, σκόραρε με πλασέ ο Χαραλάμπους για την ΠΑΕΕΚ. Ωστόσο, ακυρώθηκε και το γκολ της ΠΑΕΕΚ, αφού ήταν οφσάιντ.

Στο 38ο λεπτό, η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει ξανά, διπλασιάζοντας τα τέρμα της, με γκολ του Γκιούρσκο. 

Η ΠΑΕΕΚ πίεσε αρκετά την ΑΕΚ, χάνοντας μάλιστα καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, η ΑΕΚ... τρίτωσε το κακό, αφού ο Άμπραχαμ έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ στην κενή εστία πέτυχε το τελικό 3-0.

Με τη νίκη της η ΑΕΚ έφτασε τους 14 βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τον Απόλλωνα, ο οποίος αγωνίζεται αύριο με την Ομόνοια. 

Δείτε τα γκολ

 

Η ταυτότητα του αγώνα 

ΑΕΚ (Νταβίδ Καταλά): Τούμπας, Τάντι, Τόμοβιτς, Μιλίσεβιτς, Εγγλέζου, Λέδες, Μάμας, Εσπινόσα, Γκιούρσκο, Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊρ.

ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Πρόσεκ, Αριστοτέλους, Έσελινγκ, Τσόσιτς, Κούρος, Τίμερμανς, Γιάνσεν, Χαραλάμπους, Ενόχ, Φραγκέσκου, Μπάμπιτς.

Σκόρερ: Τρισκόφσκι 12′, Γκιούρσκο 38′, Άμπραχαμ 90+3′ / –

Κίτρινες: – / Μπάμπιτς, Φραγκέσκου, Αριστοτέλους

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Moreira Dos Santos Vasco Antonio

AVAR: Δημητρίου Βασίλης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης